IJsblokjesmachines huren

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

 

Stekkerklare ijsblokjesmachine huren

Een stekkerklare ijsblokjesmachine van MobiCelVerhuur is ideaal wanneer u koude drankjes wilt serveren of producten op ijs wilt presenteren.

De ijsblokjesmachine maakt ongeveer 25 kilo ijsblokjes aan in 24 uur tijd en heeft een opslagbunker van ongeveer 11 kilo. De ijsblokjes zijn hard en kristalhelder. Dit zorgt ervoor dat drankjes lang gekoeld blijven zonder dat er smaakverlies optreedt.

Het huren van een ijsblokjesmachine moet gemakkelijk zijn. Daarom hanteren wij eenvoudige huurafspraken, flexibele huurtermijnen en leveren wij de machine altijd bedrijfsklaar op zodat u hem meteen kunt inzetten.

 

Onze ijsblokjesmachines

Onze machinesvoldoen aan de HACCP-norm en zijn eenvoudig schoon te houden.
Door zijn optimale isolatiedikte zijn zij geluidsarm, wordt het smelten van de geproduceerde ijsblokjes sterk vertraagd en hebben bacterien geen toegang.

 

24/7 service

MobiCelVerhuur heeft een eigen service- en onderhoudsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is.
Door onze jarenlange ervaring in koel-, vries- en elektrotechniek garanderen wij u dat alle werkzaamheden bij het installeren van onze apparatuur vakkundig uitgevoerd worden en dat wij altijd voor u klaarstaan bij eventuele storingen. Of het nu in de ochtend, avond of het weekend is.

Het huren van een ijsblokjesmachine bij MobiCelVerhuur is dus altijd zorgeloos.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

MOBICELVERHUUR - 2015-2018 - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACYVERKLARING