Nu offerte aanvragen

Mobiele koelcel huren

Met 24/7 service

Een stekkerklare mobiele koelcel van MobiCelVerhuur is ideaal wanneer u tijdelijk (extra) koelcapaciteit nodig heeft tijdens evenementen en feesten. Of wanneer uw seizoensproducten gekoeld moeten worden. Daarnaast bieden wij u de oplossing wanneer uw eigen koelsysteem plotseling uitvalt of gereviseerd moet worden. En natuurlijk ook wanneer u gaat verbouwen.

Het huren van een mobiele koelcel moet gemakkelijk zijn. Daarom hanteren wij eenvoudige huurafspraken, flexibele huurtermijnen en leveren wij de cel altijd bedrijfsklaar op zodat u hem meteen kunt inzetten.

Onze mobiele koelcellen

Al onze mobiele koelcellen zijn voorzien van een antislipvloer, verlichting en een afsluitbare deur. Op dit moment hebben we formaten variërend van 7 tot 26m3. Door de geringe afmeting is de koelcel eenvoudig te plaatsen. Zelfs op moeilijker bereikbare plaatsen! Onze cellen voldoen aan de HACCP-norm en zijn eenvoudig schoon te houden. Door zijn optimale isolatiedikte is de koelcel geluidsarm en zeer energiezuinig. Daarnaast zijn ze 100% waterdicht waardoor een regenbui geen enkel probleem vormt.

24/7 service

De inhoud van een koelcel dient altijd gekoeld en vers te blijven, daarom heeft MobiCelVerhuur een eigen service- en onderhoudsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. Door onze jarenlange ervaring in koel-, vries- en elektrotechniek garanderen wij u dat alle werkzaamheden bij het installeren van een koelcel vakkundig uitgevoerd worden en dat wij altijd voor u klaarstaan bij eventuele storingen. Of het nu in de ochtend, avond of het weekend is.

Het huren van een mobiele koelcel bij MobiCelVerhuur is dus altijd zorgeloos.

Mobiele koelcellen

Bekijk hieronder ons aanbod mobiele koelcellen.

Voordelen mobiele koelcel huren

Door de voordelen die onze koelcellen kenmerken kunnen deze beschouwd worden als de ideale en verplaatsbare oplossing om uw koelcapaciteit te vergroten. Onderstaand worden een aantal kenmerken voor u uitgelicht.

Antislipvloer en hygiënisch

In onze koelcel wordt er gezorgd voor een antislip laag, hierdoor kunt u er veilig en gemakkelijk met een rolkar of pallet in rijden. Daarnaast voldoen onze cellen aan de HACCP-norm en zijn ze eenvoudig schoon te krijgen.

Verlichting

De koelcel is standaard voorzien van een lichtknop waardoor u vanuit binnen het licht aan kunt zetten.

Afsluitbare deur

De koelcel is eenvoudig te openen en te vergrendelen met een deurslot.

Formaten variërend van 7 tot 26m3.

Door de geringe afmetingen zijn onze koelcellen eenvoudig te plaatsen, zelf op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen onze koelcellen worden geplaatst.

100% Waterdicht

Doordat de koelcel 100% waterdicht is zal een regenbui of storm geen enkel probleem zijn.

Energiezuinig en geluidsarm

Door de optimale isolatiedikte zal u geen last hebben van geluidsoverlast en daarnaast komt er hierdoor weinig warmte van buitenaf naar binnen waardoor de koelcel zuinig blijft.

24/7 service

De inhoud van een koelcel dient altijd gekoeld en vers te blijven, daarom heeft MobicelVerhuur een eigen service- en onderhoudsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. Door onze jarenlange ervaring in koel-, vries- en elektrotechniek garanderen wij u dat alle werkzaamheden bij het installeren van een koelcel vakkundig uitgevoerd worden en dat wij altijd voor u klaarstaan bij eventuele storingen. Of het nu in de ochtend, avond of het weekend is.

Het huren van een koelcel bij MobicelVerhuur is dus altijd zorgeloos.

Wij werken samen met