Nu offerte aanvragen

Vriescel Coronavaccin

MobicelVerhuur is er ook voor uw vriesunits van het coronavaccin in op te slaan. Deze units vriezen tot -20 graden en hebben een aansluiting van 230V en zijn tevens buiten en binnen te plaatsen en volledig afsluitbaar.

Te leveren in diverse afmetingen en te gebruiken voor diverse doeleinden bijvoorbeeld huisartsen, inenting stations en voor overslag. De units worden op locatie voor u geplaatst en aangesloten en voldoen daarnaast aan de HACCP-norm.

Waarom een vriescel huren bij MobicelVerhuur?

  • U krijgt een duidelijk inzicht in uw kosten, zodra er onderhoud nodig is voor de vriescel, wordt dit door ons verzorgd
  • Eenvoudige huurafspraken
  • Flexibele huurtermijnen
  • Wij zijn bereikbaar 24/7, daardoor staan wij altijd voor u klaar tijdens eventuele storingen

Vriescellen

Bekijk hieronder ons aanbod vriescellen.

Voordelen vriescel huren

Door de voordelen die onze vriescellen kenmerken kunnen deze beschouwd worden als de ideale en verplaatsbare oplossing om uw vriescapaciteit te vergroten. Onderstaand worden een aantal kenmerken voor u uitgelicht.

Antislipvloer en hygiënisch

In onze vriescel wordt er gezorgd voor een antislip laag, hierdoor kunt u er veilig en gemakkelijk met een rolkar of pallet in rijden. Daarnaast voldoen onze cellen aan de HACCP-norm en zijn ze eenvoudig schoon te krijgen.

Veiligheid

De vriescel is standaard voorzien van een lichtknop waardoor u vanuit binnen het licht aan kunt zetten. Daarnaast is de vriescel voorzien van een ruimtealarm en een noodstop om uw veiligheid te verzekeren.

Afsluitbare deur

De vriescel is eenvoudig te openen en te vergrendelen met een deurslot. Daarnaast kan de vriescel geopend worden via de binnenzijde zodat u nooit vast komt te zitten in de vriescel.

Formaten variërend van 7 tot 26m3.

Door de geringe afmetingen zijn onze vriescellen eenvoudig te plaatsen, zelf op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen onze vriescellen worden geplaatst.

100% Waterdicht

Doordat de vriescel 100% waterdicht is zal een regenbui of storm geen enkel probleem zijn.

Eenvoudig te bedienen

De vriescel is voorzien van een grote display waardoor de container eenvoudig te bedienen is.

Energiezuinig en geluidsarm

Door de optimale isolatiedikte zal u geen last hebben van geluidsoverlast, ook komt er hierdoor weinig warmte van buitenaf naar binnen waardoor de vriescel zuinig blijft. Daarnaast is de vriescel voorzien van een aluminium T-floor, deze vloer zorgt voor een optimale luchtverdeling.

24/7 service

De inhoud van een vriescel dient altijd bevroren te blijven, daarom heeft MobicelVerhuur een eigen service- en onderhoudsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is.
Door onze jarenlange ervaring in koel-, vries- en elektrotechniek garanderen wij u dat alle werkzaamheden bij het installeren van een vriescel vakkundig uitgevoerd worden en dat wij altijd voor u klaarstaan bij eventuele storingen. Of het nu in de ochtend, avond of het weekend is.

Het huren van een vriescel bij MobicelVerhuur is dus altijd zorgeloos.

Wij werken samen met