Nu offerte aanvragen

Koelcellen en vriescellen met huurkoop op maat

Mocht je voor een langere periode een koel- of vriescel nodig hebben dan bent u bij Mobicelverhuur aan het juiste adres. Bij een bepaald omslagpunt wordt het financieel interessanter om een huurkoop constructie af te sluiten in plaats van normale huur. Huurkoop is bij Mobicelverhuur altijd maatwerk, omdat wij alles precies afstemmen op uw persoonlijke situatie. De koel- of vriescel wordt uiteindelijk uw eigendom en u heeft het voordeel van betalen in termijnen.

Standaard- en maatwerk cellen

Naast onze huurkoop op maat contructie bieden wij ook cellen compleet op maat aan die passen bij uw persoonlijke wensen en eisen. Mobicelverhuur heeft alles in huis om op de door uw gewenste locatie een door uw gewenste koel- of vriesruimte te maken. Dit gaat verder dan alleen het formaat, denk ook bijvoorbeeld aan temperatuurinstellingen. Lees meer over onze demontabele koel- en vriescellen.

Overstappen

Mocht u al een tijdje een cel of container huren ook dan is het mogelijk om de overstap te maken naar een huurkoop constructie.

24 uur per dag 7 dagen per week service

Ook als u kies voor huurkoop op maat blijft onze 24 uur per dag 7 dagen per week service voor uw klaarstaan. Is de huurkoop periode beƫindigd ook dan kunnen wij op basis van gemaakte afspraken onze samenwerking blijven voortzetten zodat u verzekerd bent van een altijd werkende cel.

Overweegt u huurkoop? Neem voor alle mogelijkheden of meer informatie contact met ons op.

Zekerheid in kosten

Simpele huurafspraken

Flexibele huurtermijnen

24/7 bereikbaar voor storingen