Nu offerte aanvragen

Stekkerklare vriescontainer huren

Met haal en brengservice

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en flexibele oplossing voor uw koel- of vries opslag te kort? Een stekkerklare vriescontainer van MobicelVerhuur is de ideale oplossing.

Waarom een vriescontainer huren bij MobicelVerhuur?

Zodra u merkt dat u tekort komt aan koelruimte kunt u twee verschillende opties kiezen. Namelijk het kopen of huren van een vriescontainer. Zoals onze naam al zegt, zijn wij van MobicelVerhuur gespecialiseerd in het verhuren van koeling faciliteiten. Als het gaat om een vriescontainer huren zijn er verschillende voordelen. Deze hebben wij hieronder voor u opgesomd:

  • U krijgt een duidelijk inzicht in uw bedrijfskosten, zodra er onderhoud nodig is voor de koelcel, wordt dit door ons verzorgd.
  • Eenvoudige huurafspraken
  • Flexibele huurtermijnen
  • Wij zijn bereikbaar 24/7, daardoor staan wij altijd voor u klaar tijdens eventuele storingen

De ideale oplossing

Een stekkerklare vriescontainer van MobicelVerhuur is ideaal wanneer u tijdelijk (extra) vriescapaciteit nodig heeft tijdens evenementen of feesten. Daarnaast bieden wij u de oplossing wanneer uw eigen vriescapaciteit plotseling uitvalt of gereviseerd moet worden. En natuurlijk ook wanneer u gaat verbouwen.  Het huren van een vriescontainer moet gemakkelijk zijn. Daarom hanteren wij eenvoudige huurafspraken, flexibele huurtermijnen en leveren wij de container altijd bedrijfsklaar op zodat u hem meteen kunt inzetten.

Vriescontainers

Bekijk hieronder ons aanbod vriescontainers.

Voordelen vriescontainer huren

Door de voordelen die onze vriescontainers kenmerken kunnen deze beschouwd worden als de ideale en verplaatsbare oplossing om uw koelcapaciteit te vergroten. Onderstaand worden een aantal kenmerken voor u uitgelicht.

Antislipvloer en hygiënisch

In onze vriescontainer wordt er gezorgd voor een antislip laag, hierdoor kunt u er veilig en gemakkelijk met een rolkar of pallet in rijden. Daarnaast voldoen onze containers aan de HACCP-norm en zijn ze eenvoudig schoon te krijgen.

Veiligheid

De vriescontainer is standaard voorzien van een lichtknop waardoor u vanuit binnen het licht aan kunt zetten. Daarnaast is de vriescontainer voorzien van een ruimtealarm en een noodstop om uw veiligheid te verzekeren.

Afsluitbare deur

De vriescontainer is eenvoudig te openen en te vergrendelen met een deurslot. Daarnaast kan de vriescontainer geopend worden via de binnenzijde zodat u nooit vast komt te zitten in de vriescontainer.

Formaat van 26m3.

Ondanks zijn grotere afmeting is de vriescontainer eenvoudig te plaatsen, ook op de moeilijker bereikbare plaatsen.

100% Waterdicht

Doordat de koelcel 100% waterdicht is zal een regenbui of storm geen enkel probleem zijn.

Eenvoudig te bedienen

De vriescontainer is voorzien van een grote display waardoor de container eenvoudig te bedienen is.

Energiezuinig en geluidsarm

Door de optimale isolatiedikte zal u geen last hebben van geluidsoverlast, ook komt er hierdoor weinig warmte van buitenaf naar binnen waardoor de vriescontainer zuinig blijft. Daarnaast is de vriescontainer voorzien van een aluminium T-floor, deze vloer zorgt voor een optimale luchtverdeling.

24/7 service

De inhoud van een vriescontainer dient altijd bevroren en vers te blijven, daarom heeft MobicelVerhuur een eigen service- en onderhoudsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. Door onze jarenlange ervaring in koel-, vries- en elektrotechniek garanderen wij u dat alle werkzaamheden bij het installeren van een vriescontainer vakkundig uitgevoerd worden en dat wij altijd voor u klaarstaan bij eventuele storingen. Of het nu in de ochtend, avond of het weekend is.

Het huren van een koelcel bij MobicelVerhuur is dus altijd zorgeloos.

Wij werken samen met