Nu offerte aanvragen

Stekkerklare koelcontainer huren

Met haal en brengservice

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en flexibele oplossing voor uw koel- of vries opslag te kort? Een stekkerklare koelcontainer van MobicelVerhuur is de ideale oplossing.

Waarom een koelcontainer huren bij MobicelVerhuur?

Zodra u merkt dat u tekort komt aan koelruimte kunt u twee verschillende opties kiezen. Namelijk het kopen of huren van een koelcontainer. Zoals onze naam al zegt, zijn wij van MobicelVerhuur gespecialiseerd in het verhuren van koeling faciliteiten. Als het gaat om een koelcontainer huren zijn er verschillende voordelen. Deze hebben wij hieronder voor u opgesomd:

  • U krijgt een duidelijk inzicht in uw bedrijfskosten, zodra er onderhoud nodig is voor de koelcontainer, wordt dit door ons verzorgd.
  • Eenvoudige huurafspraken
  • Flexibele huurtermijnen
  • Wij zijn bereikbaar 24/7, daardoor staan wij altijd voor u klaar tijdens eventuele storingen

De ideale oplossing

Aansluiten en meteen aan de slag! Dat kan met de koelcontainers van MobicelVerhuur. Deze grote koelcontainer zijn ideaal als (extra) capaciteit tijdens feesten of evenementen en als grote opslag voor koeling van uw seizoensproducten. Maar zeker ook wanneer uw eigen koeling uitvalt, gereviseerd moet worden of wanneer u gaat verbouwen. Het huren van een koelcontainer moet gemakkelijk zijn. Daarom hanteren wij eenvoudige huurafspraken, flexibele huurtermijnen en leveren wij de container altijd bedrijfsklaar op zodat u hem meteen kunt inzetten.

Koelcontainers

Bekijk hieronder ons aanbod koelcontainers.

Voordelen koelcontainer huren

Door de voordelen die onze koelcontainers kenmerken kunnen deze beschouwd worden als de ideale en verplaatsbare oplossing om uw koelcapaciteit te vergroten. Onderstaand worden een aantal kenmerken voor u uitgelicht.

Antislipvloer en hygiënisch

In onze koelcontainer wordt er gezorgd voor een antislip laag, hierdoor kunt u er veilig en gemakkelijk met een rolkar of pallet in rijden. Daarnaast voldoen onze cellen aan de HACCP-norm en zijn ze eenvoudig schoon te krijgen.

Veiligheid

De koelcontainer is standaard voorzien van een lichtknop waardoor u vanuit binnen het licht aan kunt zetten. Daarnaast is de koelcontainer voorzien van een ruimtealarm en een noodstop om uw veiligheid te verzekeren.

Afsluitbare deur

De koelcontainer is eenvoudig te openen en te vergrendelen met een deurslot. Daarnaast kan de koelcontainer geopend worden via de binnenzijde zodat u nooit vast komt te zitten in de koelcontainer.

Formaat van 26 m3.

Ondanks zijn grotere afmeting is de koelcontainer eenvoudig te plaatsen, ook op de moeilijker bereikbare plaatsen.

100% Waterdicht

Doordat de koelcontainer 100% waterdicht is zal een regenbui of storm geen enkel probleem zijn.

Eenvoudig te bedienen

De koelcontainer is voorzien van een grote display waardoor de container eenvoudig te bedienen is.

Energiezuinig en geluidsarm

Door de optimale isolatiedikte zal u geen last hebben van geluidsoverlast, ook komt er hierdoor weinig warmte van buitenaf naar binnen waardoor de koelcontainer zuinig blijft. Daarnaast is de koelcontainer voorzien van een aluminium T-floor, deze vloer zorgt voor een optimale luchtverdeling

24/7 service

De inhoud van een koelcontainer dient altijd gekoeld en vers te blijven, daarom heeft MobicelVerhuur een eigen service- en onderhoudsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. Door onze jarenlange ervaring in koel-, vries- en elektrotechniek garanderen wij u dat alle  werkzaamheden bij het installeren van een koelcontainer vakkundig uitgevoerd worden en dat wij altijd voor u klaarstaan bij eventuele storingen. Of het nu in de ochtend, avond of het weekend is.

Het huren van een koelcel bij MobicelVerhuur is dus altijd zorgeloos.

Wij werken samen met