Nu offerte aanvragen

Koelcel huren

Activiteitspieken, tijdelijke behoeften, calamiteitenbeheer. Positief of negatief in veel van deze situaties is een koelcel huren de ideale oplossing. Een koelcel huren is geschikt voor alle sectoren waar temperatuurgecontroleerde opslag centraal staat, zoals bijvoorbeeld de voedingsindustrie, de farmaceutische industrie, de ziekenhuiswereld of massadistributie.

Een koelcel huren bij Mobicelverhuur

Merkt u dat er een tekort in koelruimte komt dan heeft u twee opties; huren of kopen. Wij van Mobicelverhuur zijn gespecialiseerd in zowel de verhuur van koelcellen als ook de verkoop daarvan. Het huren van een koelcel bij Mobicelverhuur heeft verschillende voordelen:

  • Zekerheid in kosten
  • Simpele huurafspraken
  • Flexibele huurtermijnen
  • 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor storingen

Altijd een oplossing

Onze koelcellen maken gebruik van normale stroom (230v ) alleen de containers zijn op krachtstroom (380v), waardoor deze in bijna elke situatie te gebruiken is. Ideaal voor wanneer u tijdelijk extra koelcapaciteit nodig heeft tijdens evenementen en feesten of periodiek seizoensproducten wilt koelen. Ook is een koelcel huren ideaal als uw eigen systemen uitvallen, gereviseerd dienen te worden of als u gaat verbouwen. Een of meerdere koelcellen huren is geen probleem en dit moet gemakkelijk zijn, daarom hanteren wij uiterste eenvoudige huurafspraken en flexibele huurtermijnen.

Als u tevreden bent dan zijn wij dat ook. Op deze manier bent u altijd gegarandeerd van eerlijke werkwijze en kunt u de koelcel direct inzetten zodra wij hem bedrijfsklaar hebben afgeleverd.

Koelcellen

Bekijk hieronder ons aanbod koelcellen

De voordelen van een koelcel huren

Een koelcel huren bij Mobicelverhuur kenmerkt zich door veel voordelen ten opzichte van andere aanbieders. Daarnaast is het de ideale oplossing op uw koelcapaciteit (tijdelijk) te vergroten.

Nieuwste technieken

Onze koelcellen zijn voorzien van de nieuwste technieken. Hierdoor beschikt u altijd over een uitstekende koel- of vriescel.

Antislipvloer en voldoet aan HACCP-norm

Elke koelcel is voorzien van een antislipvloer. Dit maakt het rijden van pallet of rolkar gemakkelijk en veilig. Daarbij voldoen alle koelcellen aan de HACCP-norm en zijn ze gemakkelijk schoon te maken.

Verlichting en afsluitbare deur

Elke koelcel is standaard uitgerust met verlichting die vanuit binnen aangezet kan worden. Daarnaast is de cel eenvoudig open te maken en te vergrendelen met een deurslot.

Formaten van 7 tot 26m3

Door de minimale afmetingen zijn onze koelcellen gemakkelijk te plaatsen op elke plek, zelf op lastig bereikbare plaatsen.

Waterdicht

Een regenbui of storm is geen enkel probleem, want alle koelcellen zijn 100% waterdicht.

Energiezuinig en geluidsarm

De isolatiedikte van alle cellen zijn optimaal, hierdoor is er geen geluidsoverlast en komt er ook weinig warmte van buiten de koelcel binnen waardoor deze energiezuinig is.

24/7 storingsdienst

Of je de koelcel nu gebruikt voor tijdelijk of vast gebruik, de inhoud moet altijd stabiel gekoeld blijven. Hiervoor heeft Mobicelverhuur een eigen service- en onderhoudsdienst die 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar is voor storingen.

Door onze jarenlange ervaring in de koel-, vries- en elektrotechniek garanderen wij dat alle werkzaamheden die verricht worden bij het installeren van een koelcel vakkundig uitgevoerd worden. Op welk tijdstip u ook belt, bij storingen, staan wij altijd voor u klaar. Daarnaast zorgen wij voor het onderhoud en eventuele noodreparaties.

U concentreert zich op uw corebusiness, Mobicelverhuur doet de rest.

Zekerheid in kosten

Simpele huurafspraken

Flexibele huurtermijnen

24/7 bereikbaar voor storingen