Nu offerte aanvragen

Koelruimte huren

Activiteitspieken, tijdelijke behoeften, calamiteitenbeheer. Positief of negatief in veel van deze situaties is een koelcel huren de ideale oplossing. Een koelcel huren is geschikt voor alle sectoren waar temperatuurgecontroleerde opslag centraal staat, zoals bijvoorbeeld de voedingsindustrie, de farmaceutische industrie, de ziekenhuiswereld of massadistributie.

Merkt u dat er een tekort in koelruimte komt dan heeft u twee opties; huren of kopen. Wij van Mobicelverhuur zijn gespecialiseerd in zowel de verhuur van koelcellen als de verkoop daarvan. Veelal wordt een koelcel eerste gehuurd en bevalt dit zo goed dat deze erna ook direct overgenomen kan worden. Het huren van een koelcel bij Mobicelverhuur heeft verschillende voordelen:

Onze koelcellen

Onze koelcellen maken gebruik van normale krachtstroom (380v), waardoor deze in bijna elke situatie te gebruiken is. Ideaal voor wanneer u tijdelijk extra koelcapaciteit nodig heeft tijdens evenementen en feesten of periodiek seizoensproducten wilt koelen. Ook is een koelcel huren ideaal als uw eigen systemen uitvallen, gereviseerd dienen te worden of als u gaat verbouwen. Een of meerdere koelcellen huren is geen probleem en dit moet gemakkelijk zijn, daarom hanteren wij uiterste eenvoudige huurafspraken en flexibele huurtermijnen.

Als u tevreden bent dan zijn wij dat ook. Op deze manier bent u altijd gegarandeerd van eerlijke werkwijze en kunt u de koelcel direct inzetten zodra wij hem bedrijfsklaar hebben afgeleverd.

24 uur per dag 7 dagen per week service

Of je de koelcel nu gebruikt voor tijdelijk of vast gebruik, de inhoud moet altijd stabiel gekoeld blijven. Hiervoor heeft Mobicelverhuur een eigen service- en onderhoudsdienst die 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar is voor storingen.

Door onze jarenlange ervaring in de koel-, vries- en elektrotechniek garanderen wij dat alle werkzaamheden die verricht worden bij het installeren van een koelcel vakkundig uitgevoerd worden. Op welk tijdstip u ook belt, bij storingen, staan wij altijd voor u klaar. Daarnaast zorgen wij voor het onderhoud en eventuele noodreparaties.

U concentreert zich op uw corebusiness, Mobicelverhuur doet de rest.

Koelruimtes

Bekijk hieronder ons aanbod koelruimtes.

Zekerheid in kosten

Simpele huurafspraken

Flexibele huurtermijnen

24/7 bereikbaar voor storingen