Nu offerte aanvragen

Koelruimte huren

Met 24/7 service

Een stekkerklare mobiele koelruimte van MobicelVerhuur is ideaal wanneer u tijdelijk (extra) koelcapaciteit nodig heeft tijdens evenementen en feesten. Of wanneer uw seizoensproducten gekoeld moeten worden. Daarnaast bieden wij u de oplossing wanneer uw eigen koelsysteem plotseling uitvalt of gereviseerd moet worden. En natuurlijk ook wanneer u gaat verbouwen.

Het huren van een koelruimte moet gemakkelijk zijn. Daarom hanteren wij eenvoudige huurafspraken, flexibele huurtermijnen en leveren wij de cel altijd bedrijfsklaar op zodat u hem meteen kunt inzetten.

Onze koelcellen

Al onze koelcellen zijn voorzien van een antislipvloer, verlichting en een afsluitbare deur. Op dit moment hebben we formaten variërend van 7 tot 26m3. Door de geringe afmeting is de koelcel eenvoudig te plaatsen. Zelfs op moeilijker bereikbare plaatsen! Onze cellen voldoen aan de HACCP-norm en zijn eenvoudig schoon te houden. Door zijn optimale isolatiedikte is de koelcel geluidsarm en zeer energiezuinig. Daarnaast zijn ze 100% waterdicht waardoor een regenbui geen enkel probleem vormt.

24/7 service

De inhoud van een koelcel dient altijd gekoeld en vers te blijven, daarom heeft MobicelVerhuur een eigen service- en onderhoudsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. Door onze jarenlange ervaring in koel-, vries- en elektrotechniek garanderen wij u dat alle werkzaamheden bij het installeren van een koelcel vakkundig uitgevoerd worden en dat wij altijd voor u klaarstaan bij eventuele storingen. Of het nu in de ochtend, avond of het weekend is.

Het huren van een koelruimte bij MobicelVerhuur is dus altijd zorgeloos.

Koelruimtes

Bekijk hieronder ons aanbod koelruimtes.

Wij werken samen met