Koelcel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Stekkerklare koelcel

Een stekkerklare koelcel van MobiCelVerhuur is ideaal wanneer u tijdelijk (extra) koelcapaciteit nodig heeft tijdens evenementen en feesten. Of wanneer uw seizoensproducten gekoeld moeten worden.

Daarnaast bieden wij u de oplossing wanneer uw eigen koelsysteem plotseling uitvalt of gereviseerd moet worden. En natuurlijk ook wanneer u gaat verbouwen.

Het huren van een koelcel moet gemakkelijk zijn. Daarom hanteren wij eenvoudige huurafspraken, flexibele huurtermijnen en leveren wij de cel altijd bedrijfsklaar op zodat u hem meteen kunt inzetten.

Koelcel met 24/7 service

De inhoud van een koelcel dient altijd gekoeld en vers te blijven, daarom heeft MobiCelVerhuur een eigen service- en onderhoudsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat.
Door onze jarenlange ervaring in koel-, vries en elektrotechniek garanderen wij u dat alle werkzaamheden bij het huren en installeren van een koelcel vakkundig uitgevoerd worden. Of het nu in de ochtend, avond of het weekend is. Het huren van een koelcel bij MobiCelVerhuur is dus altijd zorgeloos.

Verplaatsbare koelcel

Al onze koelcellen zijn voorzien van verlichting, een antislipvloer en een afsluitbare deur, welke ook aan de binnenzijde is te openen. Op dit moment bieden wij koelcellen aan met een capactiteit vanaf 7 m3 tot maar liefst 26m3.
Door de geringe afmeting van 7m3 is een koelcel eenvoudig te plaatsen, zelfs op moeilijker bereikbare plaatsen. Al onze koelcellen voldoen aan de HACCP-norm en zijn eenvoudig schoon te houden. Door de optimale isolatiedikte is de koelcel zeer energiezuinig en geluidsarm. Ze zijn daarnaast 100% waterdicht: de daken zijn namelijk bedekt met EPDM-materiaal waardoor een regenbui geen probleem is. De koelcel kan dus gewoon buiten staan.

Zorgeloos een koelcel huren doe je bij MobiCelVerhuur.

 

Flexibele huurtermijnen

Eenvoudige huurafspraken

24/7 service

Duurzame producten

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

MOBICELVERHUUR - 2015-2018 - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACYVERKLARING