Nu offerte aanvragen

Koelcel huren

Met 24/7 service

Een stekkerklare koelcel van MobicelVerhuur is ideaal voor feesten, evenementen, bij uitval, revisie of verbouwing. Ook wanneer er op korte termijn seizoensproducten vers gehouden dienen te worden is een verplaatsbare stekkerklare koelcel van MobicelVerhuur de ideale oplossing. Daarnaast moet het huren gemakkelijk zijn, daarom hanteren wij eenvoudige huurafspraken en flexibele huurtermijnen.

Koelcel met 24/7 service

De producten in een koelcel dienen altijd ijskoud te blijven, daarom heeft MobicelVerhuur een eigen, 24-uurs 7 dagen per week, service- en onderhoudsdienst zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Door onze jarenlange ervaring in de koel-en vriestechniek en de elektrotechniek garanderen wij u dat alle werkzaamheden bij het huren van een koelcel vakkundig uitgevoerd worden. Of het nu in de ochtend avond of weekend is, geen enkel probleem. Het huren van een koelcel bij MobicelVerhuur is dus altijd zorgeloos.

Verplaatsbare koelcel

Al onze koelcellen zijn standaard voorzien van verlichting, een antislipvloer en een afsluitbare deur, welke ook aan de binnenzijde is te openen. Op dit moment variëren onze koelcellen van 7 tot 26m3. Door de geringe afmeting is ook een grote koelcel eenvoudig te plaatsen, zelfs op moeilijker bereikbare plaatsen. Al onze koelcellen voldoen aan de HACCP-norm en zijn eenvoudig schoon te houden, dus ook ideaal voor de horeca. Door de optimale isolatiedikte is de koelcel zeer energiezuinig en geluidsarm. Onze cellen zijn daarnaast 100% waterdicht: de daken zijn namelijk bedekt met EPDM-materiaal waardoor een regenbui geen probleem is wanneer de koelcel buiten staat. Zorgeloos een koelcel huren van MobicelVerhuur.

Koelcellen

Bekijk hieronder ons aanbod koelcellen.

Wij werken samen met