Koelcontainer Huren

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Stekkerklare koelcontainer huren

Een stekkerklare koelcontainer huren van MobiCel Verhuur is ideaal voor feesten, evenementen, bij uitval, revisie of verbouwing. Ook wanneer er op korte termijn seizoensproducten gekoeld en vers gehouden dienen te worden is een verplaatsbare stekkerklare koelcontainer van MobiCel Verhuur de ideale oplossing. Daarnaast moet het huren van een koelcontainer gemakkelijk zijn, daarom hanteren wij eenvoudige huurafspraken en flexibele huurtermijnen.

Koelcontainer huren met 24/7 service

De inhoud van een koelcontainer dient altijd gekoeld en vers te blijven, daarom heeft MobiCel Verhuur een eigen, 24-uurs 7 dagen per week, service- en onderhoudsdienst zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Door onze jarenlange ervaring in de koel-en vriestechniek en de elektrotechniek garanderen wij u dat alle werkzaamheden bij het huren van een koelcontainer vakkundig uitgevoerd worden. Of het nu in de ochtend avond of weekend is, geen enkel probleem. Het huren van een koelcontainer bij MobiCel Verhuur is dus altijd zorgeloos goed geregeld.

Verplaatsbare koelcontainer

Onze koelcontainers zijn voorzien van verlichting, een afsluitbare deur, welke ook aan de binnenzijde is te openen, en een antislipvloer. De inhoud van een koelcontainer is 26m3. Het plaatsen van een koelcontainer is eenvoudig zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Al onze koelcontainers voldoen aan de HACCP-norm en zijn eenvoudig schoon te houden. Door de optimale isolatiedikte is de koelcontainer zeer energiezuinig en geluidsarm. Onze koelcontainers zijn daarnaast 100% waterdicht: de daken zijn namelijk bedekt met EPDM-materiaal. Zorgeloos een koelcontainer huren van MobiCel Verhuur.

 

Flexibele huurtermijnen

Eenvoudige huurafspraken

24/7 service

Duurzame producten

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

MOBICELVERHUUR - 2015-2018 - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACYVERKLARING