Nu offerte aanvragen

Vriescel huren

Met 24/7 service

Een stekkerklare vriescel van MobicelVerhuur is ideaal voor feesten, evenementen, bij uitval, revisie of verbouwing. Ook wanneer er op korte termijn seizoensproducten vers gehouden dienen te worden is een verplaatsbare stekkerklare vriescel van MobicelVerhuur de ideale oplossing. Daarnaast moet het huren gemakkelijk zijn, daarom hanteren wij eenvoudige huurafspraken en flexibele huurtermijnen.

Vriescel met 24/7 service

De producten in een vriescel dienen altijd ijskoud te blijven, daarom heeft MobicelVerhuur een eigen, 24-uurs 7 dagen per week, service- en onderhoudsdienst zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Door onze jarenlange ervaring in de koel-en vriestechniek en de elektrotechniek garanderen wij u dat alle werkzaamheden bij het huren van een vriescel vakkundig uitgevoerd worden. Of het nu in de ochtend avond of weekend is, geen enkel probleem. Het huren van een vriescel bij MobicelVerhuur is dus altijd zorgeloos.

Verplaatsbare vriescel

Al onze vriescellen zijn standaard voorzien van verlichting, een antislipvloer en een afsluitbare deur, welke ook aan de binnenzijde is te openen. Op dit moment variëren onze vriescellen van 7 tot 26m3. Door de geringe afmeting is ook een grote vriescel eenvoudig te plaatsen, zelfs op moeilijker bereikbare plaatsen. Al onze vriescellen voldoen aan de HACCP-norm en zijn eenvoudig schoon te houden, dus ook ideaal voor de horeca. Door de optimale isolatiedikte is de vriescel zeer energiezuinig en geluidsarm. Onze cellen zijn daarnaast 100% waterdicht: de daken zijn namelijk bedekt met EPDM-materiaal waardoor een regenbui geen probleem is wanneer de vriescel buiten staat. Zorgeloos een vriescel huren van MobicelVerhuur.

Vriescellen

Bekijk hieronder ons aanbod vriescellen.

Wij werken samen met