Vriescel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Stekkerklare koelcontainer huren

Een stekkerklare vriescel van MobiCel Verhuur is ideaal voor feesten, evenementen, bij uitval, revisie of verbouwing. Ook wanneer er op korte termijn seizoensproducten vers gehouden dienen te worden is een verplaatsbare stekkerklare vriescel van MobiCel Verhuur de ideale oplossing. Daarnaast moet het huren gemakkelijk zijn, daarom hanteren wij eenvoudige huurafspraken en flexibele huurtermijnen.

Vriescel met 24/7 service

De producten in koelcel en vriescel dienen altijd vers te blijven, daarom heeft MobiCel Verhuur een eigen, 24-uurs 7 dagen per week, service- en onderhoudsdienst zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Door onze jarenlange ervaring in de koel-en vriestechniek en de elektrotechniek garanderen wij u dat alle werkzaamheden bij het huren van een vriescel vakkundig uitgevoerd worden. Of het nu in de ochtend avond of weekend is, geen enkel probleem. Het huren van een vriescel bij MobiCel Verhuur is dus altijd zorgeloos.

Verplaatsbare vriescel

Al onze cellen zijn standaard voorzien van verlichting, een antislipvloer en een afsluitbare deur, welke ook aan de binnenzijde is te openen. Op dit moment variëren onze vriescellen  van 7 tot 26m3. Door de geringe afmeting is ook een grote vriescel eenvoudig te plaatsen, zelfs op moeilijker bereikbare plaatsen. Al onze vriescellen voldoen aan de HACCP-norm en zijn eenvoudig schoon te houden, dus ook ideaal voor de horeca. Door de optimale isolatiedikte is de vriescel zeer energiezuinig en geluidsarm. Onze cellen zijn daarnaast 100% waterdicht: de daken zijn namelijk bedekt met EPDM-materiaal waardoor een regenbui geen probleem is wanneer de vriescel buiten staat. Zorgeloos een vriescel huren van MobiCel Verhuur.

Flexibele huurtermijnen

Eenvoudige huurafspraken

24/7 service

Duurzame producten

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

MOBICELVERHUUR - 2015-2018 - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACYVERKLARING