Nu offerte aanvragen

Vriescontainer huren

Met haal en brengservice

Een stekkerklare vriescontainer huren van MobicelVerhuur is ideaal voor feesten, evenementen, bij uitval, revisie of verbouwing. Ook wanneer er op korte termijn seizoensproducten gekoeld en vers gehouden dienen te worden is een verplaatsbare stekkerklare vriescontainer van MobicelVerhuur de ideale oplossing. Daarnaast moet het huren van een vriescontainer gemakkelijk zijn, daarom hanteren wij eenvoudige huurafspraken en flexibele huurtermijnen.

Vriescontainer huren met 24/7 service

De inhoud van een vriescontainer dient altijd gekoeld en vers te blijven, daarom heeft MobicelVerhuur een eigen, 24-uurs 7 dagen per week, service- en onderhoudsdienst zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Door onze jarenlange ervaring in de koel-en vriestechniek en de elektrotechniek garanderen wij u dat alle werkzaamheden bij het huren van een vriescontainer vakkundig uitgevoerd worden. Of het nu in de ochtend avond of weekend is, geen enkel probleem. Het huren van een vriescontainer bij MobiCelVerhuur is dus altijd zorgeloos goed geregeld.

Verplaatsbare vriescontainer

Onze vriescontainers zijn voorzien van verlichting, een afsluitbare deur, welke ook aan de binnenzijde is te openen, en een antislipvloer. De inhoud van een vriescontainer is 26m3. Het plaatsen van een vriescontainer is eenvoudig zelfs op moeilijk te bereikbare plaatsen. Al onze vriescontainers voldoen aan de HACCP-norm en zijn eenvoudig schoon te houden. Door de optimale isolatiedikte is de vriescontainer zeer energiezuinig en geluidsarm. Onze vriescontainers zijn daarnaast 100% waterdicht: de daken zijn namelijk bedekt met EPDM-materiaal.  Zorgeloos een vriescontainer huren van MobicelVerhuur.

Vriescontainers

Bekijk hieronder ons aanbod vriescontainers.

Wij werken samen met