Vriescontainer

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Stekkerklare vriescontainer huren

Een stekkerklare vriescontainer van MobiCel Verhuur is ideaal voor feesten, evenementen, bij uitval, revisie of verbouwing. Ook wanneer er op korte termijn seizoensproducten vers gehouden dienen te worden is een verplaatsbare stekkerklare vriescontainer van MobiCel Verhuur de ideale oplossing. Daarnaast is het huren van een vriescontainer gemakkelijk want wij hanteren eenvoudige huurafspraken en flexibele huurtermijnen.

Vriescontainer met 24/7 service

De inhoud van een vriescontainer dient altijd vers te blijven, daarom heeft MobiCel Verhuur een eigen, 24-uurs 7 dagen per week, service- en onderhoudsdienst zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Door onze jarenlange ervaring in de koel-en vriestechniek en de elektrotechniek garanderen wij u dat alle werkzaamheden bij het huren van een vriescontainer vakkundig uitgevoerd worden. Of het nu in de ochtend avond of weekend is, geen enkel probleem. Het huren van een vriescontainer bij MobiCel Verhuur is dus altijd zorgeloos goed geregeld.

Verplaatsbare vriescontainer

Onze vriescontainers zijn voorzien van verlichting, een afsluitbare deur, welke ook aan de binnenzijde is te openen, en een antislipvloer. De inhoud van een vriescontainer is 26m3. Het plaatsen van een vriescontainer is eenvoudig zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Al onze vriescontainers voldoen aan de HACCP-norm en zijn eenvoudig schoon te houden. Door de optimale isolatiedikte is de vriescel zeer energiezuinig en geluidsarm. Onze vriescontainers zijn daarnaast 100% waterdicht: de daken zijn namelijk bedekt met EPDM-materiaal. Zorgeloos een vriescontainer huren van MobiCel Verhuur.

Flexibele huurtermijnen

Eenvoudige huurafspraken

24/7 service

Duurzame producten

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

MOBICELVERHUUR - 2015-2018 - ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACYVERKLARING